ILYEN VOLT - NŐK ÓBUDÁN A TEXTILMÚZEUMBAN CSOKISZÖKŐKÚTTAL ÉS BESZÉLGETÉSSEL EGYBEKÖTÖTT DIVATBEMUTATÓ

Sikeres Nők Óbudán!

2016. március 10-én este 6 órára zsúfolásig megtelt a Goldberger Textilipari Gyűjtemény rendezvényterme, ahol Vámos Magda – a Magyar Divatszövetség elnöke – immár hagyománynak számító divatbemutatóval egybekötött estjét tekinthették meg az érdeklődők.
Vámos Magda szoros kapcsolatban áll a múzeummal megnyitása óta, 2014 őszén rendezett itt először divatbemutatót a ’70-es, ’80-as évek sztármodelljeinek részvételével. A program olyan sikeresnek bizonyult, hogy 2015 őszén folytatódott, majd 2016-ra Magda hagyományt teremtett és most már nemcsak ősszel, hanem tavasszal is megrendezésre került a Sikeres Nők című est, melynek a Goldberger Textilipari Gyűjtemény adott otthont.

Vámos Magda ismét 11 sikeres nő vendégével beszélgetett sikerről, vállalkozásról, divatról. A divatbemutatóval egybekötött beszélgetésekben szó esett elért eredményekről, bátorságról és arról, hogy milyen út vezetett a sikerhez. A 11 sikeres nő életútja, pályája - akik saját szakterületükön kiemelkedő eredményeket, sikereket értek el - példaként szolgálhatnak mások előtt. Immár hagyomány, hogy a harmadik alkalommal megrendezett estén a 11 nőt bemutató rövid beszélgetések között divatbemutató színesíti a programot, amelyet előzene kísér, így garantálva a fantasztikus hangulatot. Az est végén csokiszökőkút várta az érdeklődőket.

Bemutatott kollekciók:

Felbermann Judit – igazgató-helyettes, Óbudai Múzeum

F. Dózsa Katalin – művészettörténész

Gisztl Anna – iparművész

Nagy Anikó – tulajdonos, áruházvezető, Nagylovas Áruház

Mercsényi Marietta – üzletasszony, tulajdonos, Déryné

Szepes Ágnes – üzletasszony, Special Textil tulajdonos

Bajczár Éva – iparművész

Dr. Medgyessy Ildikó – elnök-vezérigazgató, Elegant Design

Pásztor Anna – bőr, divat

Takács Trió

Omber Márta – tulajdonos, Martha May

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG
CÍM: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
EMAIL: info@obudaimuzeum.hu
TEL.: +36 (1) 250-1020
NYITVA TARTÁS
Kedd-vasárnap: 10-18
Hétfő: szünnap

 

JEGYÁRAK
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
ESEMÉNYEK