BOTANIKA WORKSHOPOK 2018

Festőnövényes workshopok PÁROS+ akcióval és új tematikákkal

 

Botanika 2018

Válogassanak kínálatunkból és jelentkezzenek a programok@obudaimuzeum.hu e-mail címen.

  • Kuponnal rendelkezők számára kiemelten fontos információk
  • Botanika 2018. első féléves menetrend és kínálat
  • Jelentkezési, fizetési határidők és feltételek
  • PÁROS+ akciók

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!!FONTOS Információk kizárólag karácsonyi kuponnal rendelkezők számára!!!

**Indigó kuponnal rendelkezők az alábbiworkshopok közül választhatnak. Egy kuponnal egy fő egy workshopon vehet részt. A kuponok egyszeri alkalommal használhatók fel. Fokozottan kérjük, hogy kuponnal való jelentkezéshez a kiválasztott workshop jelentkezési határidejét tartsák be. Jelentkezéshez küldjék el emailben, a résztvevő nevét és email címét, a kiválasztott workshop időpontját és a felhasználandó kupon kódját.

  • 01.27. – jelentkezési határidő 01.15. - BETELT
  • 05.26. – jelentkezési határidő 05.05. 

*Eukaliptusz kuponnal rendelkezők az alábbiworkshopok közül választhatnak. Egy kuponnal egy fő egy workshopon vehet részt. A kuponok egyszeri alkalommal használhatók fel. Fokozottan kérjük, hogy kuponnal való jelentkezéshez a kiválasztott workshop jelentkezési határidejét tartsák be. Jelentkezéshez küldjék el e-mailben, a résztvevő nevét és email címét, a kiválasztott workshop időpontját és a felhasználandó kupon kódját.

  • 02.24. – jelentkezési határidő 02.05. BETELT
  • 03.24. – jelentkezési határidő 03.05. BETELT
  • 04.21. – jelentkezési határidő 04.05. BETELT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Botanika festőnövényes foglalkozások 2018/1

 

Január 27. Indigó- Fesd magad! **(INDIGO KUPON) - BETELT

Részvételi díj: 7000 Ft/fő

Páros+ akcióval: 6000 Ft/fő minimum két fő együttes jelentkezése és befizetése esetén

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén új tematikával jelentkeznek az indigós workshopok.

Ezen az alkalmon néhány mintatextil megfestése után saját, hozott textileket színezhetnek meg a résztvevők. Mindenki hozhat magával összesen 2-3 darab tetszőleges ruhadarabot (pólót, blúzt), textilkiegészítőt (vászontáskát, sálat, kendőt), vagy egyéb kisebb textil tárgyat (párnahuzat, konyharuha stb.) és a közösen elkészített indigó csávában, különböző shibori technikákkal megmintázva, megfestheti azokat. A foglalkozáson áttekintjük az anyagválasztás szempontjait, az indigó festék kultúrtörténetét és az indigó csáva elkészítésének lépéseit is. Jelentkezési határidő: 01.25. – részletek lejjebb.

Időtartam: 11-15h

 

Február 24. Festőnövények a háztartásban + ecoprint *(EUKALIPTUSZ KUPON) BETELT

Részvételi díj: 8000 Ft/fő

Páros+ akcióval: 7000 Ft/fő minimum két fő együttes jelentkezése és befizetése esetén

A foglalkozáson áttekintjük az anyagválasztás szempontjait, a háztartásban fellelhető, textilszínezésre is alkalmas természetes festőanyagokat illetve a textilpácolás szempontjait. Megfestünk számos textilmintát és egy tavaszváró kendőt. A növénylenyomatokat textilbegőzőlő ún. ecoprint azaz ökonyomat technikával különböző leveleket gőzölünk len és gyapjú anyagokba. Jelentkezési határidő: 02.22. – részletek lejjebb.

Időtartam: 11-15h

 

Március 24. Indigó - Lakástextilek *(EUKALIPTUSZ KUPON) BETELT

Részvételi díj: 8000 Ft/fő

Páros+ akcióval: 7000 Ft/fő minimum két fő együttes jelentkezése és befizetése esetén

Ezen az alkalmon néhány mintatextil megfestése után lakástextileket színezhetnek meg a résztvevők. A közösen elkészített indigó csávában, különböző shibori technikákkal megmintázva, mindenki megfesthet egy 50x50 cm-es pamut párnahuzatot illetve textilszalvétákat, amik akár az idei Húsvéti asztalt is díszíthetik. A foglalkozáson áttekintjük az anyagválasztás szempontjait, az indigó festék kultúrtörténetét és az indigó csáva elkészítésének lépéseit is. Jelentkezési határidő: 03.22. – részletek lejjebb.

Időtartam: 11-15h

 

Április 21. Vadontermő festőnövények + ecoprint *(EUKALIPTUSZ KUPON) BETELT

Részvételi díj: 8000 Ft/fő

Páros+ akcióval: 7000 Ft/fő minimum két fő együttes jelentkezése és befizetése esetén

A foglalkozáson áttekintjük az anyagválasztás szempontjait, a vadonban fellelhető, textilszínezésre is alkalmas természetes festőanyagokat illetve a textilpácolás szempontjait. Megfestünk számos textilmintát és egy tavaszi kendőt. A növénylenyomatokat textilbegőzőlő ún. ecoprint azaz ökonyomat technikával különböző leveleket gőzölünk len és gyapjú anyagokba. Jelentkezési határidő: 04.19. – részletek lejjebb.

Időtartam: 11-15h

 

Május 26. Indigó - Fesd magad! **(INDIGO KUPON)

Részvételi díj: 7000 Ft/fő

Páros+ akcióval: 6000 Ft/fő/alkalom minimum két fő együttes jelentkezése és befizetése esetén

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén új tematikával jelentkeznek az indigós workshopok.

Ezen az alkalmon néhány mintatextil megfestése után saját textileket színezhetnek meg a résztvevők. Mindenki hozhat magával 2-3 tetszőleges ruhadarabot (pólót, blúzt), textilkiegészítőt (vászontáskát, sálat, kendőt), vagy egyéb kisebb textil tárgyat (párnahuzat, konyharuha stb.) és a közösen elkészített indigó csávában, különböző shibori technikákkal megmintázva, megfestheti azokat. A foglalkozáson áttekintjük az anyagválasztás szempontjait, az indigó festék kultúrtörténetét és az indigó csáva elkészítésének lépéseit is. Jelentkezési határidő: 05.24. – részletek lejjebb.

Időtartam: 11-15h

 

Jelentkezési, fizetési és részvételi feltételek 2018-ban: Jelentkezni a programok@obudaimuzeum.hu email címen lehet a résztvevő neve, számlázási név és számlázási cím megjelölésével. A részvételi díjat a sikeres és visszaigazolt jelentkezést követően egy összegben kérjük átutalni az Óbudai Múzeum 12001008-01049903-00100009-es számlaszámára. A számlát a workshopon adjuk át a résztvevőknek vagy postázzuk. Kérjük, a workshopoknál jelzett fizetési határidőket minden esetben vegyék figyelembe.

A foglalkozások helyszíne: Goldberger Textilipari Gyűjtemény foglalkoztató terme, cím: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.

A foglalkozások időtartama 4 óra, 11-15h között, egy rövid ebédszünettel (közért a közelben található).

A festés idejére kötényt és gumikesztyűt biztosítunk.

Kedves Érdeklődők! A workshopok elsősorban felnőtteknek szólnak, azonban felnőtt részvételével és kísérettel 11+ éves gyermek részt vehet a foglalkozáson.

Tisztelettel megkérjük a jelentkezőket, hogy betegség esetén legyenek szívesek, ne jelenjenek meg a workshopon saját és társaik érdekében. Ilyen esetben kérjük, jelezzék a programok@obudaimuzeum.hu e-mail címen és igény esetén visszautaljuk a befizetett összeget vagy egy ugyanolyan árkategóriájú későbbi foglalkozáson biztosítjuk részvételüket. Amennyiben e kérésünk ellenére mégis betegen jelenik meg bárki workshopunkon, a foglalkozás vezetőjének jogában áll elutasítani a részvételét. Kérjük Önöket, ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe. Figyeljünk egymásra! Köszönjük a megértést!

Botanikáról további információ: www.facebook.hu/hellobotani

 

 

 

 

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG
CÍM: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
EMAIL: info@obudaimuzeum.hu
TEL.: +36 (1) 250-1020
NYITVA TARTÁS
Kedd-vasárnap: 10-18
Hétfő: szünnap

 

JEGYÁRAK
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
ESEMÉNYEK