NYÁRI VADONTERMŐ FESTŐNÖVÉNYES WORKSHOPOK

SZEZONÁLIS VADONTERMŐ FESTŐNÖVÉNYEK + Ecoprint

Kérjük, olvassa végig a tájékoztatót és a jelentkezés módját a leírtak alapján legyen szíves betartani.

A program minden alkalommal egy kb 45-50 perces tárlatvezetéssel indul, amelyet a részvevőknek az intézmény ajándékként kínál. Kezdés: 10.00 órakor

Időpontok:

  • Július 18. SZERDA (BETELT)
  • Augusztus 15. SZERDA (vannak még szabad helyek)

Tematika:

A foglalkozáson áttekintjük az anyagválasztás szempontjait, a vadonban fellelhető, textilszínezésre is alkalmas természetes festőanyagokat illetve a textilpácolás szempontjait. Megfestünk számos textilmintát és egy nyári kendőt. A növénylenyomatokat textilbe gőzőlő ún. ecoprint azaz ökonyomat technikával különböző szirmokat, leveleket és növényi részeket gőzölünk len és gyapjú anyagokba. 

Részvételi díj: 12.000,-/fő/alkalom, minimum 2 fő EGYÜTTES, ugyanazon alkalomra történő jelentkezése esetén 10.000,-/fő/alkalom

Jelentkezési, fizetési és részvételi feltételek 2018-ban: Jelentkezni a programok@obudaimuzeum.hu e-mail címen lehet a résztvevő neve, számlázási név és számlázási cím megjelölésével. A részvételi díjat a sikeres és visszaigazolt jelentkezést követően egy összegben kérjük átutalni az Óbudai Múzeum 12001008-01049903-00100009-es számlaszámára. A számlát a workshopon adjuk át a résztvevőknek vagy postázzuk. Kérjük, a workshopoknál jelzett fizetési határidőket minden esetben vegyék figyelembe.

A foglalkozások helyszíne: Goldberger Textilipari Gyűjtemény foglalkoztató terme, cím: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.

A foglalkozások időtartama 6 óra, 11-17h között, egy rövid ebédszünettel (közért a közelben található), 10.00-10.50 tárlatvezetés

A festés idejére kötényt és gumikesztyűt biztosítunk.

Kedves Érdeklődők! A workshopok elsősorban felnőtteknek szólnak, azonban felnőtt részvételével és kísérettel 11+ éves gyermek részt vehet a foglalkozáson.

Tisztelettel megkérjük a jelentkezőket, hogy betegség esetén legyenek szívesek, ne jelenjenek meg a workshopon saját és társaik érdekében. Ilyen esetben kérjük, jelezzék a programok@obudaimuzeum.hu e-mail címen és megegyezés szerint visszautaljuk a befizetett összeget vagy egy ugyanolyan árkategóriájú későbbi foglalkozáson biztosítjuk részvételüket. Amennyiben e kérésünk ellenére mégis betegen jelenik meg bárki workshopunkon, a foglalkozás vezetőjének jogában áll elutasítani a részvételét. Kérjük Önöket, ne hozzuk egymást kellemetlen helyzetbe. Figyeljünk egymásra! Köszönjük a megértést!

Botanikáról további információ: www.facebook.hu/hellobotani

 

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG
CÍM: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
EMAIL: info@obudaimuzeum.hu
TEL.: +36 (1) 250-1020
NYITVA TARTÁS
Kedd-vasárnap: 10-18
Hétfő: szünnap

 

JEGYÁRAK
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
ESEMÉNYEK