BOTANIKA WORKSHOP - ELMARAD!

Tarts velünk és készítsd el a húsvéti ünnepi asztaldíszítésedet ezen a műhelyfoglalkozáson, ahol üde tavaszi színárnyalatú, színfoltos és színátmenetes asztali textilkiegészítőket fogunk festeni. Ezen az alkalmon pamutgéz asztali futót és lenvászon tányéralátéteket fogunk megszínezni, a tavaszt-idéző pasztell árnyalatokban, amikkel szép, természetes asztaldekorációt készíthettek majd húsvétra, vagy bármilyen alkalomra.

Időpont: Március 28. szombat 11.00-15.00 

Lesz szó a textilválasztás szempontjairól, tapogatunk majd mindenféle természetes szálalakat és szöszöket, megismeritek a szövet előkészítésének lépéseit, illetve a színfoltos, egyszínű és színátmenetes festés technikáit. Ezt követően leheletfinom pamutgéz anyagú asztali futót és finom lenvászon tányéralátét festünk, amikkel ékesíthetitek otthonotokat.

A foglalkozás 11-15h között tart, azonban a résztvevők 10 órától egy vezetett tárlatvezetésen vehetnek részt a Goldberger Textilipar Gyűjteményben, amelyet a részvételi díj tartalmaz.

Részvételi díj: 12.500,- amely tartalmazza a tárlatvezetést és a 4 órás workshopot, illetve az összes felhasznált kelléket és alapanyagot, a 2,5m pamutgézt és a fejenként 2db lenvászon tányéralátétet (további alátéteket a helyszínen lehet majd vásárolni).

Bővebb információ és jelentkezés: sara.hajgato@gmail.com
Jelentkezési és befizetési határidő: március 16.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé, maximum 10 főt tudunk fogadni a workshopon. Felnőtt workshop lévén 14 év alatti gyermekeket ezúttal nem tudunk fogadni.

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG
CÍM: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
EMAIL: info@obudaimuzeum.hu
TEL.: +36 (1) 250-1020
NYITVA TARTÁS
Kedd-vasárnap: 10-18
Hétfő: szünnap

 

JEGYÁRAK
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
ESEMÉNYEK