MÁJUS 18-TÓL NYIT A GOLDBERGER TEXTILIPARI GYŰJTEMÉNY

Kedves Látogatóink! 

2021. május 18-tól az Óbudai Múzeum és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény kiállításai ismét a megszokott nyitvatartási rendben látogathatók. A 2021. május 23-án hatályba lépő 264/2021. (V.21.) Kormányrendelet értelmében az alábbi szabályokat kérjük betartani.

 

LÁTOGATÁSI SZABÁLYOK

- A Kormányrendelet értelmében múzeumokat csak koronavírus ellen védett személyek, valamint a felügyeletük alatt álló, 18. életévüket be nem töltött személyek látogathatnak.

- Az Óbudai Múzeumba, valamint a Goldberger Textilipari Gyűjteménybe 16 éves kor felett védettségi igazolvány vagy az EESZT mobilalkalmazás, valamint személyi igazolvány együttes felmutatásával lehet belépni. A belépési jogosultság ellenőrzése a recepción történik, amely során a múzeum személyes adatokat nem rögzít. Kérjük, segítsék munkánkat azzal, hogy igazolványaikat a jegyváltás során bemutatják!

- Látogatás során továbbra is kérjük a szájat, orrot eltakaró maszk viselését, valamint a 1,5 m biztonságos távolság betartását.

- A múzeum bejáratánál és az intézmény több pontján elérhetők kézfertőtlenítők, kérjük, használják ezeket belépéskor és a látogatás során.

- A recepción készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges, de javasoljuk a bankkártya használatát.

- Az egyes kiállítóterekben egyszerre csak korlátozott számú látogató tartózkodhat, az ezen felül érkező látogatóknak előfordulhat, hogy várakozniuk kell a belépés előtt.

     Óbudai Múzeum (1033 Budapest, Fő tér 1.):

     „Óbuda – egy város három arca” című várostörténeti kiállítás: 10 fő.

     „Játék a városban” című játékkiállítás: 15 fő.

     „Templomok a talpunk alatt” című középkori templomtörténeti kiállítás: 5 fő.

     Időszaki kiállítótér: 8 fő.

     Goldberger Textilipari Gyűjtemény (1036 Budapest, Lajos utca 136-138.):

     „A Goldberger…” című család- és gyártörténeti kiállítás: 20 fő.

- Beltéri programjainkon, tárlatvezetéseken, előadásokon, családi programokon továbbra is csak védettségi igazolvány vagy EESZT mobilalkalmazás bemutatásával lehet részt venni.

- Szabadtéri programjainkon, városi sétáinkon szintén csak védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatásával lehet részt venni. Ennek bemutatása a séta kezdetekor, a Múzeum recepcióján történik. 

Csoportokat (felnőtt vagy diákcsoportok, max. 15 főig) kizárólag előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni. Ennek hiányában a múzeumi terek telítettségétől függően tudnak csoportok belépni a múzeumba. Kérjük, hogy a látogatást megelőzően minimum egy héttel jelezzék a csoport érkezését az 1/250-1020-as telefonszámon, vagy a titkarsag@obudaimuzeum.hu e-mail címen!

 

Köszönjük együttműködésüket, szeretettel várjuk Önöket ismét kiállításainkon!

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG
CÍM: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
EMAIL: info@obudaimuzeum.hu
TEL.: +36 (1) 250-1020
NYITVA TARTÁS
Kedd-vasárnap: 10-18
Hétfő: szünnap

 

JEGYÁRAK
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
ESEMÉNYEK