MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA

A 2006 óta megrendezésre kerülő országos fesztivál ideje alatt a múzeumok speciális programsorozattal szeretnék a 21. század embere számára is kézzelfoghatóvá, megélhetővé tenni a múzeumok világát, minden generáció számára.

A fesztivál évente megújított tematikája lehetőséget biztosít, hogy a résztvevő múzeumok vonzó, a megszokottól eltérő programokat hirdessenek meg.


DESIGN HÉT ÉS MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA A GOLIBAN

További információkért keresse az Óbudai Múzeum honlapját.

MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA 2015

2015. szeptember 28-november 15. között kerül megrendezésre ismét a Múzeumok Őszi Fesztiválja országos rendezvénysorozat, színes, szórakoztató, egyedi programokat kínálva. A Goldberger Textilipari Gyűjteményben borkóstolóval egybekötött divatbemutató, Jacquard szövőgép és a kékfestés titkai várják a széles nagyközönséget.

ILYEN VOLT - SIKERES NŐK A TEXTILMÚZEUMBAN. BORKÓSTOLÓVAL ÉS BESZÉLGETÉSSEL EGYBEKÖTÖTT DIVATBEMUTATÓ

A Múzeumok Őszi Fesztiváljának keretében 2015. október 15-én Vámos Magda – a Magyar Divatszövetség elnöke – beszélgetett sikeres nőkkel sikerről, titkokról, divatról… A kifutón a ’80-as évek sztármodelljei mutatták be tehetséges és sikeres divattervezők őszi kollekcióját. A bemutató után lehetőség nyílt a 2012-ben az „Év tokaji bortermelője” címet elnyert Bárdos Sarolta borait megkóstolni, valamint a Kemenes Cukrászat is kóstolóval várta az érdeklődőket.

MÚZEUMOK ŐSZI FESZTIVÁLJA 2014

2014. szeptember 29-november 9. között országszerte ismét színes programokkal vár mindenkit a Múzeumok Őszi Fesztiválja rendezvénysorozat! A Goldberger Textilipari Gyűjteményben többek között divatelőadások, pop-up kiállítás, text-túra várják a széles nagyközönséget. Töltődj fel múzeummal!

KAPCSOLAT, ELÉRHETŐSÉG
CÍM: 1036 Budapest, Lajos utca 136-138.
EMAIL: info@obudaimuzeum.hu
TEL.: +36 (1) 250-1020
NYITVA TARTÁS
Kedd-vasárnap: 10-18
Hétfő: szünnap

 

JEGYÁRAK
Teljes árú: 1400 Ft
Kedvezményes: 700 Ft
ESEMÉNYEK